Legújabb szerelmem

Amikor a férjem azzal az ötlettel állt elő, hogy nekem is kellene vennünk egy autót, én azt gondoltam, hogy egyrészt megbolondult, másrészt pedig vajon milyen terhet és feszkót akar még a nyakamba tenni, hiszen ikreink vannak és számomra a gyereknevelés már maximális szinten kiteszi a feszültség forrást az életemben. Aztán ahogy meglett az autó rá kellett jönnöm, hogy egyrészt nem hogy rosszat nem akart nekem a kedves párom, hanem csak jót tett velem, hiszen az autó hihetetlen nagy szabadságot adott számomra. Nagyon könnyen beleszoktam a vezetésbe és már nem voltam a férjemre szorulva ha el kellett intéznem valamit vagy hogy ha el akartam menni valahova vagy a gyerekekkel, vagy a gyerekek nélkül.

Egyetlen egy dolog hibázott még, hiszen a vezetési stílusom elég jól alakult már, a tájékozódás. Én ugyanis még gyalog is mindenhol el tudok tévedni, és bizony ezek a letölthető navigációs programok számomra sok esetben követhetetlenek. Fogalmam sincs néha hogy merre kell lefordulnom, az pedig, hogy pontosan hol és mikor néha akkora rejtély számomra, hogy úgy érzem sosem tudom kideríteni. Nagy nehezen végül mindig mindenhova oda találok, de inkább később mint időben.

Éppen ezért a férjem meglepett engem egy szuper autós telefontartó segítséggel, amivel már szuperül és kényelmesen tudom nézni hogy merre visz az utam, és tény, hogy egyre jobban használom ezeket a programokat és egyre kevesebb esetben tévedek el, akkor viszont újra tervez a navi és azonnal folytathatom is az utamat. Iszonyatosan jó találmány ez a program is és az autós telefontartó is, ami immáron kényelmes és biztos felhasználási lehetőséget biztosít a telefonom és az azon folyó navigáció számára.