A tökéletes csapatot kerestem

Amikor én belefogtam a vállalkozói létbe, akkor egyetlen egy dolgot tudtam biztosan amellett, hogy a termékem és a szolgáltatásim tökéletesek, hogy a lehető legprofibb csapatokat kell saját részre megtalálnom, hiszen elég sok szereplős a piac, és nekem egészen egyszerűen nem maradt más lehetőségem, mint hogy azonnal bebizonyítsam, hogy én sokkal jobb minőséget és sokkal nagyobb szakmaiságot képviselek az átlagnál. Ehhez pedig elsősorban szükségem volt egy tökéletes webes szakember segítségére, másrészt pedig szükségem volt egy tökéletes csapatra, akik a termékfotók körében minőséget és gyors eredmény tudnak nyújtani nekem. A tökéletes fotók esetében ugyanis nem lesz kérdés és kétség az emberben. Azonnal tudni fogja, hogy bátran vásárolhat, hiszen látni fogja a színt, a csillogást és az anyaghasználatot. Így pedig bátran és kérdések nélkül fog rányomni a rendelés gombra, ami nálunk ebben az esetben maga a siker.

Pontosan emiatt és tényleg nagyon sok időt és energiát szántam arra, hogy minden téren tökéletes partnereket találjak meg, hiszen egyéni vállalkozóként csak rájuk tudok támaszkodni. Az első körben iszonyatosan gyorsan sikerült jó webes csapatot találnom, akik mind az oldal kialakításban, mind a folyamatos töltésben és karbantartásban a segítségemre tudnak lenni, hiszen én vagy terméket gyártok, vagy a nettel foglalkozok, a kettő együtt sajnos nem megy. A termékfotók körével azonban már jóval nagyobb bajban voltam. Meghallgattam ugyanis rengeteg esetben, hogy a termékfotók köre speciális szakértelmet, szaktudást és eszközöket igényel, de nem találtam olyan embert, aki ezek után a mondatok után ajánlással is tudott volna segíteni.

Persze nem adtam fel, és később rátaláltam a fotoda csapatára, akik Balogh Tamás Osztya tudásával és páratlan szakértelmével azt mondhatom, hogy tényleg a tökéletes eredményt biztosítják azóta is számomra. Így pedig összességében a tervem sikerrel járt, szinte azonnal látja aki fellép az oldalamra, hogy jóval magasabb szinten és magasabb szakértelemmel űzöm a feladataimat mint nagyon sokan mások akik termékeket kínálnak ebben a témakörben.