Unokáim és barátai

Minden szülő életében vannak sarkalatos, az egész életét meghatározó történések. Az egyik ilyen fontos esemény a gyerekek megszületése, a másik pedig az unokák világra jötte. Mindkét dolog fenekestől felfordítja a család életét, de a két dolog egyáltalán nem hasonlítható egymáshoz. Ez pedig azért van, mert a gyermekek felnevelése óriási felelősség. Folyamatosan figyelemmel kell kísérni életük minden mozzanatát. Óvni kell őket, terelgetni az óvodába, iskolába, a szakmaválasztásba. Ez pedig igen fárasztó, sokszor félelmet keltő, de egyben csodálatos dolog is, amihez semmi más nem hasonlítható.

Ezzel szemben az unokák szinte csak örömöt hoznak a nagyszülők életébe, hiszen mondhatni szinte csak az öröm jut a nagyszülőknek a nevelésükből. A felelősség ugyanis nagyrészt a szülőkre hárul. Ezt éreztem én is minden esetben, amikor megszülettek unokáim. Imádom Őket, természetesen ennek következtében nem kevés kényeztetésben van részük. Egyet sajnálok csak, hogy rendkívül gyorsan növekednek, így egyre kevesebb időt tudunk együtt tölteni, mert újabb és újabb feladataik vannak, ami sok elfoglaltsággal jár.

Az idő előre haladtával felvetődött a gondolat, hogy telefont kapjanak karácsonyi meglepetésként. Összedugtuk a fajünket a család tagjaival, hogy milyen típusú legyen a készülék, és hol vásároljuk meg azokat? A megbeszélés után úgy döntöttünk, hogy iphone készülékeket kapjanak a fiúk. Ezek a telefonok viszont nem kevés pénzbe kerülnek, így használt készülékek mellett tettük le a szavazatainkat.

A család tanácsára felvettem a kapcsolatot az almabazar.hu csapatával, akik iphone felvásárlás keretében beveszik a régi iphone telefon készülékeket, és új gazdát keresnek azoknak. Ezen túl pedig új készülékek vásárlása is lehetséges a csapaton keresztül.

A csapat nagyon korrektnek tűnik, így a fiúk kapnak egy-egy használt iphone készüléket, és ezzel azt gondolom, mindkettőnek meglesz karácsonykor a  boldogsága. Ez a kis csapat pedig amellett, hogy tényleg nagyon megbízható, részletes és alapos tájékoztatást is nyújtanak minden téren.