Legújabb fejlődésünk eszköze

Az ember amikor vállalkozás alapítására adja a fejét iszonyatosan sok dolgot végig futtat a fején és rengeteg tényezőre fel is készül előre fejben és szívben egyaránt. Gondolhatok itt a versenytársakra, azok reakciójára a piacon való megjelenés után, a támadásokra, az esetleges hibákra, amik persze egy új szervezetnél sokszor előfordulnak és sorolhatnám tovább a végeláthatatlan sort. Én is így tettem persze, és mindennel szemben igyekeztem felvértezni magam, még azt is tudtam, hogy a kétkedő ismerősök és barátok sorra fogják elém tárni a félelmeiket, nekem pedig sziklaszilárdan ellen kell majd tudni állnom.

Arra azonban nem gondoltam, hogy nem csak a kezdeti nehézségek lesznek kemények és szinte néha elviselhetetlenek számomra, hanem bizony a hosszú távú folyamatos fejlődés és növekedés is szinte szüntelen feladatokat ad és harcot kíván. Nem gondoltam volna sosem, hogy egy szervezetnek is meg kell küzdenie a stresszel, és hogy ha folyamatosan nem tud figyelni a megújulásra, akkor bizony hanyatlani kezd.

Most pedig egy ilyen megújulás kapujában vagyunk, hiszen hála a jó égnek a Kogwheel csapatával együtt dolgozva most már tökéletesen kézben vannak tartva a fejlesztés és fejlődés feladatai, és jelenleg a kommunikációs tréning az, ami egy egészen új eszközként a versenytársak felé fog emelni minket. Nem tartozik ugyanis a munkánk szoros részéhez a kommunikáció, és éppen ezért nem is igazán művelik jól a szakmabeli munkatársak sem, nálunk viszont ez most már a tréning segítségével szépen fejlődik, amit az ügyfeleink visszajelzése is tökéletesen mutat. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy folyamatosan fejlesszen, és bizony azokat a kompetenciákat is megéri górcső alá venni, amik eredetileg nem tartoznak szorosan a tevékenységhez, hiszen versenyelőnyhöz juthat vele bárki, ami hosszú távon mindig az eredményes és fejlődő működés záloga.